klik la nuffnang Ku...

Friday, April 2, 2010

SET LANSING

BIODEX


 

1) BODYLIFT (RM78.00 15SACHETS)

 

 
 

Membantu meningkatkan metabolisma, memecahkan lemak, melancarkan peredaran darah dan melancarkan peredaran darah dan melangsingkan badan. Boleh menurunkan berat badan 3kg hingga 8kg dalam masa 2 minggu. Merampingkan badan dan kulit tidak berkedut. Bertenaga semasa menjalani program pelangsingan ini. Boleh menghilangkan rasa kelaparan.

2) SUPREME DIET (90.00 20SACHETS)

 

 
 

Membantu pengawalan berat badan dan mendapatkan berat badan ideal. Membantu meningkatkan penyerapan nutrien penting. Meningkatkan penggunaan tenaga (kadar metabolisme tinggi). Meningkatkan stamina dan mengekalkan kecergasan diri. Minum 1 sachet waktu malam atau 3 atau 4 jam sebelum tidur. Jangan ambil makanan berat sebelah malam, lebihkan protein seperit ikan, sayur dan buah-buahan.

3) BEAUTEA (RM32.00)

 

 
 

Mengandungi lebih dari 10 jenis herba yang diadunkan bertujuan untuk pencucian usus, membuang lemak, toksin dan menyejukkan badan.

4) I-Cover (RM49.90)

 

 
 

Mengandungi serat yang tinggi digabungkan dengan spirulina untuk melancarkan pembuangan air besar, toksik dan lemak. Membuatkan rasa kenyang dan ianya secara tidak langsung dapat mengawal berat badan dan mengempiskan perut. Pengambilan produk ini secara berterusan mengikut aturan yang ditentukan, adalah jawapan kepada suatu rahsia untuk melanjutkan usia dengan sihat.

5) Contour gel (RM35.00)

 

 
 

Berfungsi untuk memecahkan lemak, membuang angin, lendir dan selulit secara tidak langsung ia akan membantu menurunkan berat badan.

Cara 1 :- Jika anda pesakit darah tinggi, kencing manis, migrain @ kurang pasti dengan simptom dan kesan pemakanan ini, boleh mulakan dengan :-
- 1/4 @ 1/2 paket Bodylift sebelum sarapan pagi
- 1 sachet Supreme Diet pada pukul 7.00 malam. Elakkan makan malam
- Minum Beautea sebelum tidur

Cara 2 :- Jika anda penghidap gastrik atau yang jenis banyak angin disyorkan mengambil Bodylift 1/2 paket selepas mengambil sedikit makanan.

Jika anda mengalami OBESITI atau sudah menjalani cara ke-2 selama 3 hari dan badan tiada masalah bolehlah diikuti dengan cara ke-3 :-

- 1 sachet Bodylift 1/2 jam sebelum sarapan
- 1 sachet Bodylift 1/2 jam sebelum makan tengahari
- 1 sachet Supreme Diet pada pukul 7.00 malam. Jangan makan malam.
- Minum Beautea sebelum tidur.


 


 

No comments:

Post a Comment