klik la nuffnang Ku...

Friday, April 2, 2010

PRODUK KESIHATAN LAIN

 

 
Aura Genius diformulasi khusus untuk anak-anak yang ingin cemerlang dalam bidang pembelajaran. Adunan minyakpati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan 'Lotus Enegry' ini khusus bagi merangsang 'Crown Charka' dibahagian otak mampu membuka minda anda semekar teratai lagi harum, memberpaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan kreativiti disamping meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri.

Aura Genius yang dipertengakan lagi dengan butiran tenaga kristal Amethyst dan tenaga garam kristal didalam setiap botol mampu menggerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga chakra yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak anda lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.

Aura Genius adalah satu-satunya formula istemewa yang mampu membangunkan SQ (Spititual Inteligence) iaitu kecerdasan kerohanian anak anda yang tinggi disamping membina membina personaliti unggul.

Kebaikan Aura Genius

* Mengembalikan semangat ingin belajar

* membukakan minda dan menjernihkan fikiran

* Membukakan ilham dan kreativiti

* Menguatkan daya ingatan

* Mencerdaskan daya pemikiran sihat

* Keupayaan berfikir yang tinggi

* Menguatkan daya tumpuan

* Mempunyai minda yang positif dah cemerlang

* Meningkatkan daya imaginasi dan dan visualisasi

* Mempunyai daya saing dan jati diri yang tinggi

* Mempunyai tahap keyakinan dan kepercayaan yang tinggi

* Meningkatkan kecerdasaan kerohanian

* Membina personaliti cemerlang dan unggul

Cara Penggunaan

Basahkan muka, telinga dan keseluruhan bahagian kepala dengan air sejuk atau air zam zam. Titiskan setitis Aura Genius ditapak tangan, gosokkan dan sapu dikeseluruhan bahagian muka dan kepala.

*** Untuk Kegunaan luaran sahaja.


 


 


Aura Seri ialah adunan minyak aroma pati bunga-bungaan terpilih yang dieprtingkatkan dengan Tenaga Semsta, Tenaga Kristal, Tenaga Garam Kristal dan Tenaga Bunga Emas, mampu membangkitkan Aura anda dalam tempoh yang singkat dan mudah.

Titiskan 3-7 titis untuk mengalami mandian kerohanian yang menakjubkan aalah menyamai kekuatan mandian bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam tidak bermaya dan menyebabkan wajah anda suram, pucat, tidak berseri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersih serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu meningkatkan seri di wajah anda. Selain dari itu, ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

Kebaikan Aura Seri

* Menaikkan seri wajah anda

* Mempertingkatkan proses awet muda

* Memberikan ketenangan ke tahap Alpha

* Memelihara kesabaran dan kerohanian diri dalaman

* Tampil lebih berkeyakinan dan berkarisma tinggi

* Menguatkan daya penarik anda

* Menstabilkan emosi, spritual, mental dan fizikal

* Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif

* Meredakan stress dan kemurungan

* Membantu tidur nyenyak ke tahap Delta

* Mengharumkan aura tubuh anda

* Perlindungan psikik dan ganguan unsur-unsur asing

* Meningkatkan kecerdasan keharmonian diri yang tinggi

Cara Penggunaan Untuk Mandian Aura :-

Titiskan 3-7 titis Aura Seri kedalam kolah mandi. Biarkan selama 5 minit. Kemudian mandi disertakan dengan niat yang positif. Selain itu juga, Aura Seri boleh digunakan untuk mandian rendaman. Titikan 2 atau 3 Aura Seri kedalam tab mandian dan biarkan seketika sebelum berendam. Bagi yang tiada tab mandian atau kolah mandi, titiskan setitis Aura Seri kedalam gayung atau baldi sebagai bilasan yang terakhir selepas mandi. Setiap mandian aura hendaklah disertakan niat yang positif.

Untuk Penyeri Aura wajah :-

Disyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.

Apakah keistimewaan Aura Seri?

Aura seri mampu menjadikan diri kelihatan cantik, awet muda, berseri, segar dan mencerahkan kulit. Selain itu, ia juga boleh membuang toksik seperti asic, merkuri dan bahan kimia pada alat solek yang telah sebati dengan kulit. Malah boleh juga membuang sel mati dan lemak yg tidak diperlukan pada kulit. Inilah keistimewaan Aura Seri yg tidak dimiliki oleh produk kecantikan lain.


 

              

Tonik Rambut Kelapa Dara Wanita Hugo       Tonik Rambut Kelapa Dara Lelaki Polo
KKM No

NOT 080100469K            KKM No NOT 080100470K

MINYAK KELAPA DARA UNTUK RAMBUT

Selama ribuan tahun minyak kelapa dara telah digunakan untuk membuat kulit halus, mulus dan memberikan banyak kilauan cahaya kepada rambut. Wanita Polinesia terkenal dengan kulit dan rambutnya yang indah walaupun didedahkan kepada cahaya sinar matahari yang panas dan wap angin laut setiap hari. Sebagai losyen kulit dan kondisioner rambut, tiada minyak lain yang dapat menandinginya.

Minyak kelapa mempunyai tekstur krim alami yang berasal dari sumber sayur-sayuran dan bebas dari pestisida dan bahan kimia lain. Selain itu, minyak kelapa juga telah digunakan selama bertahun-tahun untuk syampu, krim dan produk-produk rawatan tubuh lain. Susunan molekulnya yang kecil memudahkan penyerapan dan memberikan tekstur lembut halus pada kulit dan rambut. Ia membuat gabungan ideal untuk pemulihan kulit kering, kasar dan kereput.

RAWATAN RAMBUT

Minyak kelapa merupakan kondisioner rambut yang baik. Apa yang dilakukan minyak kelapa dara terhadap kulit boleh juga dilakukan untuk rambut. Para ahli kecantikan telah mengenali minyak kelapa dan berasa minyak ini sama efektifnya dengan kondisioner rambut di salon rawatan rambut. Mereka turut mengakui bahawa rawatan rambut dengan menggunakan minyak kelapa lebih menjimatkan kerana dapat dilakukan sendiri di rumah. Manfaat lain dalam menggunakan minyak kelapa sebagai kondisioner rambut adalah kerana ia akan membantu mengendalikan kelemumur.

 KELEBIHAN TONIK RAMBUT KELAPA DARA  

- Membantu menstabilkan kimia semulajadi pada kulit kepala. 

- Menghapuskan kelemumur pada kulit kepala dan mencegah dari mengalami kekeringan kulit dan seterusnya menghalang kulat kelemumur dari membiak serta rambut menjadi subur dan bertambah hitam.

- Membantu pembentukan tisu kulit kepala dan merawatnya.

- Melindungi kulit dari radiasi ultraviolet matahari.

- Menyuburkan kulit kepala dan rambut dari gugur. ·

- Memberi keharuman aroma Polo yang menyerlahkan gaya lelaki dan keharuman Hugo yang mempersonakan untuk wanita

HARGA : RM35.00 (Penghantaran  tambah RM5 ke Semenanjung M'Sia)
100ml

 

KELEBIHAN MINYAK KELAPA DARA + MADU

Dari hasil Kajian saintifik dan penyelidikan yang dibuat, menunjukkan Minyak Kelapa Dara yang kaya dengan Medium Chain Fatty Acids, memberikan banyak manfaat dan kelebihan terhadap kesihatan manusia seperti berikut:-

Kecantikan luaran:

§ Membantu mengurangkan berat badan dan kegemukan berlebihan dengan meningkatkan angka metabolic

§ Digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan tenaga dengan pilihan untuk disimpan sebagai lemak-lemak dieter yan lain

§ Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis

Kesihatan dalaman:

§ Meningkatkan tenaga dan daya tahan dari segi fizikal dan mental ( atlit sukan US & Eropa banyak menggunakannya)

§ Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino yang dapat dilarutkan lemak

§ Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis

§ Mengurangkan stress pada pancreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh serta membawa fungsi thyroid

§ Mengurangkan kesakitan masalah pencernaan dan cystic fibrosis

§ Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis

§ Memperbaiki kinerja dan mencegah risiko sakit jantung kerana minyak ini tidak mengandungi kolestrol yang tinggi pada darah

§ Mencegah atherosclerosis dan stroke serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi

Meningkatkan daya tahan tubuh:

§ Mengandungi dan membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kaser payudara, kanser colon dan kanser yang lain

§ Berfungsi sebagai antioksidan serta mengurangkan radang kronis

§ Membantu melindungi tubuh dari radikal bebas yang berbahaya yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif

§ Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan benign prostatic hyperplasia(pembesaran prostate)

§ Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh kita dari penyakit ginjal dan infeksi kandung kemih

§ Membantu mencegah sakit lever dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain Membunuh virus, bakteria dan kulat.

§ Membunuh virus yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes

§ Membunuh bakteria yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis dan gonorrhea

§ Membunuh kulat yang menyebabkan candida, jock itch, kadas dan infeksi yang lain

§ Melemahkan dan membunuh cacing pita, lice, giardia, dan parasit yang lain

150ML

HARGA : RM40.00


 


Waktu guna:

Suami disyorkan memakai vco31 lepas mandi petang (6.00pm hingg 8.00pm) iaitu 2~4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam (8.00pgi).

Cara guna :

"Spray" 1 atau 2 titik sahaja ( awas jangan lebih ) kemudian sapu keliling rata pada bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area). Tidak perlu lumur keseluruhan. *** Ianya tidak berasa sejuk dan kebas-Rasa biasa je jika betul cara menggunakanya***


 


 

Kapsul MKD + Habbatussauda


 

 

Kuantiti : 80 pcs, saiz kapsul 500mg

Harga: RM40.00 (Penghantaran RM5.00

KANDUNGAN: 80% Minyak Kelapa Dara, 10% Minyak Dara Habbatus Sauda, 10% Kapsul (Halal)

CARA PENGGUNAAN:

Dewasa : 2 biji sekali makan, 2 kali sehari
Kanak2 : 1 biji sekali makan, 2 kali sehari Pagi & petang selepas makan.

KELEBIHAN KAPSUL MINYAK KELAPA DARA (PURE) + HABBATUS SAUDA'

Dari hasil Kajian Saintifik dan penyelidikan dibuat, menunjukkan gabungan Minyak Kelapa Dara yang kaya dengan Medium Chain Fatty Acids,dan Minyak Habbatus sauda' yang kaya dengan asid poli lemak tak tepu yang membantu mengeluarka prostaglandin E1 yang fungsinya berkait rapat dengan perkara-perkara berikut, iaitu memperkuat sistem imunasi, memperbaiki metabolisme gula, melindungi dinding perut, Blood Clots, penstabil fungsi otak, penstabil fungsi saraf dan penstabil fungsi jantung. Selain itu, ianya memberikan banyak manfaat dan kelebihan terhadap kesihatan manusia seperti berikut:-

Kesihatan Dalaman :

- Meningkatkan tenaga dan daya tahan dari segi fizikal dan mental (atlit sukan US & Eropah banyak menggunakannya).

- Memperbaiki dan mengurangkan masalah kesakitan pencernaan serta penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino yang dapat dilarutkan lemak.

- Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis.

- Mengurangkan stress pada pankreas dan system-sistem enzim dalam tubuh serta membawa fungsi thyroid.

- Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. Ia juga, melindungi diri dari serangan osteoprosis.

- Memperbaiki kinerja dan mencegah risiko sakit jantung kerana minyak ini tida mengandungi kolestrol yang tinggi pada darah.

- Mencegah atherosclerosis dan stroke serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi.

Meningkatkan Daya Tahan Tubuh :

- Mengandungi dan membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser, seperti kanser payudara dan kanser colon.

- Berfungsi sebagai antioksidan seta mengurangkan radang kronik.

- Membantu melindungi tubuh dari radikal bebas yang berbahaya yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif.

- Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan degan benign "Prostatic Hyperplasia" (pembesaran prostate).

- Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh kita dari penyakit ginjal dan infeksi kandung kemih.

- Membantu mencegah sakit Liver dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain.

Membunuh Virus, Bakteria dan Kulat :

- Membunuh virus yang menyebabkan Mononucleosis, Influenza, Hepatitis C, cacar air dan Herpes.

- Membunuh bakteria yang menyebabkan Pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, Meningitis dan Gonorrhea.

- Membunuh kulat yang menyebabkan Candida, Jock Itch, kadas dan infeksi yang lain.

- Melemahkan dan membunuh cacing pita, lice, giardia dan parasit.

- Membunuh kulat, bakteria dan virus.

No comments:

Post a Comment